Benvinguts al curs 18-19

cropped-definitiva2

Benvolgudes famílies de l’escola,

 Tornem a començar un nou curs escolar, i us volem informar a través d’aquesta pàgina d’alguns aspectes sobre el funcionament del centre que de ben segur seran del vostre interès.

 Al llarg del curs, a través dels vostres fills/es anireu rebent fulls amb informacions diverses (sortides, activitats, comunicats de reunions, entrevistes…).

 Cal que us les llegiu detingudament i consulteu tot allò que no us quedi clar als tutors/es.

 Els professors i les professores us comentaran el programa de treball escolar en una reunió d’inici de curs. Les dates de la primera reunió s’especifiquen més endavant en la pestanya “Organització del curs” . És molt important la vostra assistència.

 Us recordem també que, tant la direcció com el professorat de l’escola, restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu. Us demanem però, que procureu respectar els horaris establerts d’atenció a pares i mares.

          Esperem que tinguem tots plegats un bon curs 2018-2019.

 

 

 

                                                                                   El claustre de mestres

 

 

VAGA I ATURADA DIA 8 DE MARÇ

Benvolgudes famílies,

Aquest dijous, dia 8 de març, hi ha convocada una aturada de dues hores (11:30 h a 13:30 h) i una VAGA GENERAL de tot el dia.

Us comuniquem que a l’escola estaran garantits els serveis mínims ( 1 mestre/a cada sis aules) i que per tant, els vostres fills i filles estarien atesos en cas de venir a l’escola tot i que no podem garantir el normal funcionament de les classes.

L’empresa de menjador també ha comunicat que garanteix el servei i ha fet una variació en el menú, els vostres fills/es menjaran el menú de divendres dia 9 de març i divendres menjaran el que tocava dijous.

L’empresa d’extraescolars també ens ha comunicat que oferirà serveis mínims.

Att

La Direcció

JORNADA DE PORTES OBERTES

Us informem que el divendres 9 de març a les 15:15 h farem la JORNADA DE PORTES OBERTES del centre. Si voleu visitar l’escola en ple funcionament, saber com treballem, conéixer els nostres projectes de robòtica, televisió, violí, jocs de pati, padrins lectors, etc. no dubteu en venir a visitar-nos.

PREMI AL MILLOR PROJECTE CIENTÍFIC A LA FIRST LEGO LEAGUE!

Dissabte 10 de febrer un equip de 10 alumnes de la nostra escola de 5è curs van anar a la First Lego League a la UAB, el concurs de robòtica en el que han de competir amb alumnes d’entre 10 i 16 anys en diferents fases (Joc del robot, Projecte científic i Valors de treball en equip).

Els nostres alumnes més petits, els de 10 anys, van aconseguir el premi al millor projecte científic en una competició on hi havia 20 escoles i instituts amb representants de fins a 16 anys. No cal dir que estem molt orgullosos del seu esforç i de la seva dedicació.

Aprofitem per a felicitar l’equip participant, però també a les tres aules de 5è i als seus mestres ja que això no hagués estat possible sense les ganes que hi han posat tots plegats.

En especial felicitem a l’Enric, la Thaïs, El Kevin, el David, la Ilina, l’Abril, la Nicole, el Joel, l’Aitor i l’Izan que van ser els escollist per a representar-nos.

Concert de Nadal

El passat dia 22 de desembre els nens i nenes de l’escola Pau Vila van fer la tradicional cantada de Nadales al Casal de Can Jofresa. A més a més, per primer cop, els nostres alumnes de 3r curs van fer una demostració de tot el que han après amb el violí.

Aquí us deixem un recull de fotografies, properament podreu trobar els vídeos sencers de les diferents actuacions als blocs de cada cicle.

Nou programa Pau Vila T.V.

L’alumnat de 6è ha enregistrat el segon programa de la temporada Pau Vila T.V. Si voleu saber les darreres notícies de l’escola, la previsió del temps i el misteriós cas de la pilota de bàsquet de 6è B no dubteu en clicar a la vostra dreta, on diu Bloc cicle superior.

NOTA INFORMATIVA

Atenció famílies,

Com bé sabeu, s’han convocat eleccions al Parlament de Catalunya per al proper dia 21 de desembre de 2017. Excepcionalment, en aquesta ocasió, la convocatòria coincideix amb un dia lectiu.

L’article 13.6 del Real Decreto 605/1999, de 16 d’abril, de regulación complementaria de los processos electorales, disposa que en el supòsit de que el dia de celebració de les eleccions sigui un dia lectiu, es considerarà inhàbil a tots els efectes escolars en el territori corresponent.

Per tant, el dia 21 de desembre de 2017 té la consideració de no lectiu a tots els efectes, tant per l’alumnat com per mestres, professorat i personal PAS i NO HI HAURÀ ESCOLA.

El dia 22 de desembre de 2017 manté la consideració de dia lectiu, com tenia fins ara. Però recordeu aquest dia té l’horari de jornada intensiva, és a dir de 09:00 a 13:00 hores, excepte per als alumnes que es queden al menjador que plegaran a les 15:30 h.

 

 

Jornada de Handbol dissabte 2 de desembre

    La jornada es farà al Pavelló Municipal de CAN JOFRESA de Terrassa

    (C/Badalona s/n).

   ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL P-3, P-4, P-5, 1r i 2n

   DESENVOLUPAMENT DE LA JORNADA:

   L’activitat esportiva estarà organitzada en diferents estacions en les

   que es realitzaran diferents exercicis i jocs relacionats amb el  HANDBOL.

    PROGRAMA

      10:30h             CONCENTRACIÓ

      11:00h              INICI DE L’ACTIVITAT

      12:00H             FI DE L’ACTIVITAT

    Si esteu interessats en que el/la vostre/a fill/a hi participi cal omplir la

    butlleta que us hem fet arribar i portar-la  conjuntament amb 1 euro a Secretaria.

    Data límit: Divendres 1 de desembre a les 9 del matí.

   EL COST DE L’ASSEGURANÇA (6,5 €) NO S’HA DE PAGAR.

Pau Vila T.V

Ja podeu veure el primer programa PAU VILA T.V de la temporada al Bloc de cicle superior, només heu de clicar  l’enllaç. Com ja sabeu, Pau Vila T.V ha estat liderant l’audiència de la nostra escola i ha estat la cadena més vista en els darrers anys.