Concurs Lego

El passat dissabte 9 de febrer 10 alumnes de 5è de l’escola van participar a la First Lego League a la UAB.

Va ser una experiència molt bonica que recordarem tota la vida.

Aquest any el fil conductor va ser l’espai, i a partir d’aquí vam començar a fer el nostre projecte. Vam realitzar unes maquetes en grup i vam buscar molta informació per formar-nos en aquest tema.

Vam tenir el plaer de fer una entrevista amb una noia enginyera aeronàutica que treball per la NASA (Gisela Detrell) que ens va resoldre moltes inquietuds i preguntes.

Cliueu a la imatge per veure’n més.

 

 

Els ambients a educació infantil


Els ambients són diferents espais d’aprenentatge, de relació i comunicació on a partir de diferents propostes els infants poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se…i interactuar amb els altres.

Dues tardes a la setmana (dilluns i dimarts) els nens i nenes de p3,p4 i p5 ens barregem en els diferents ambients que prèviament han escollit.

Collage ambients

Dia de la Pau 2018

El passat dia 30 de Gener va ser el dia de la pau. Des de les escoles propugnem una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

Per això els nens/es de l’escola Pau Vila ens vam reunir al pati i vam cantar una cançó tots junts com a manifest d’aquests valors.

Us deixem un recull de fotos i l’enllaç de la cançó per si la voleu escoltar

Image result for festa de la pau

 

Cançó” La festa de la Pau”