Benvinguts al curs 2019/2020

Resultat d'imatges de joan turu

Estimades famílies,

Us volem donar la benvinguda al curs 2019-2020 per tal de portar a terme una tasca compartida tant important com la d’educar els vostres fills i filles.
Encetem la feina amb ganes, il·lusió i les piles ben carregades!
Els aspectes organitzatius més importants a tenir en compte al començament del curs els podeu consultar al dossier d’inici de curs que se us ha entregat el primer dia de classe. Amb el desig de compartir un nou curs amb tots vosaltres, de tornar a retrobar-nos amb els nostres alumnes i conèixer de nous, rebeu una cordial salutació.

BON CURS A TOTHOM!

El claustre de mestres

VINE A LA FESTA “CUIDA’T LES DENTS”

Atenció famílies,

Comença la setmana de sensibilització envers la cura de les dents dels nostres nens i nenes. És per això que des de la Xarxa 0-6, de la qual l’escola en forma part, hem preparat un programa d’activitats per a que tota la família hi pugui participar.

 El proper dimecres, dia 29 de maig, a les 09:15 h ja podeu venir a escalfar motors amb la xerrada COM TENIR CURA DE LES DENTS DELS NOSTRES FILLS/ES dirigida a famílies amb infants de 0 a 6 anys. Aquesta xerrada anirà a càrrec d ‘una de les doctores del centre dental LES ESCOLES i es farà a la biblioteca de la nostra escola.

També hi són convidades les famílies de la resta d’escoles de la zona que formen part de la Xarxa del nostre districte (Escola Aurò, Sala i Badrinas) així com l’Escola Bressol La Ginesta.

 A les 11:00 h d’ aquest mateix dia, la higienista del centre dental Les Escoles, explicarà als vostres fills un conte sobre com s’han de cuidar les dents, adaptat a la seva edat i els regalarà el mateix conte que els explicarà.

I recordeu…aquest dijous 30 de maig gran festa amb grups d’animació, berenar i regals per als assistents!

Jocs Florals 2019

Els nens i nenes de Primària van anar el dia 23 (dia de Sant jordi) a celebrar els Jocs Florals de l’escola.
Moltes gràcies a tots i totes per l’elaboració dels seus poemes i enhorabona als guanyadors.
Aqui teniu un petit video- recull de la jornada i algunes fotografies.

IMG_4384

 

 

FEM MATES I + MATES!

Els nostres alumnes de Cicle Superior van participar als concursos Fem Mates i + Mates. Aquest concurs està adreçat a l’alumnat de 6è de primària i 1r i 2n d’ESO. Pretén desenvolupar la competència matemàtica d’aquest alumnat a través d’uns problemes oberts en contextos propers als alumnes on es valora especialment el procés seguit per resoldre’l, el treball en equip, el raonament i la comunicació de les idees matemàtiques més que donar simplement la solució

FEM MATES

Projecte de la biblioteca “Els animals en perill d’extinció”

Aquest curs el tema de la biblioteca ha estat “Els animals en perill d’extinció”.

La Comissió de biblioteca ha dinamitzat diferents activitats per a tots els alumnes de l’escola amb l’objectiu de treballar com buscar informació utilitzant un fil conductor molt engrescadors per als nens i nenes.

Cada classe ha treballat un dels animals en perill d’extinció, ha investigat les causes que l’han portat a estar-ho i a més a més ha buscat mesures per tal d’evitar que aquests animals desapareguin.

collage

Avui hem fet un esmorzar saludable!

A l’escola hem estat treballant aquest curs l’adquisició de bons hàbits alimentaris i és per això, que avui hem fet un esmorzar saludable amb tots els nens i nenes.

Els hem ofert pà amb tomàquet i embotit, iogurt, cereals, llet i maduixes a més a més de la fruita i de la llet que ens subministren des del Pla de Subministrament de Llet a les escoles i del Pla de Consum de Fruites i verdures.

DSC03783

La iniciativa ha estat un èxit que de ben segur repetirem el proper curs!

FEM UN GEST PER L’AUTISME!

Avui, 2 d’abril, és el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, i com a escola volíem fer el nostre petit gest.

Cada dia estem més convençuts/es que el TEA, més que un trastorn, és una condició, una manera molt especial de percebre el món. Els nens i nenes amb autisme necessiten uns suports per aprendre a comunicar-se, a relacionar-se i a ser autònoms/es. Però, sobretot, són ells/es qui ens aporten als companys/es i mestres una infinitat d’aprenentatges, experiències i valors.

IMG_20190402_100335

Passa-ho! Fes un gest per l’autisme!

Calendari de preinscripció

 

Fases Dates
Difusió de l’oferta 27 de març
Presentació de sol·licituds Del 29 de març al 9 d’abril
Llistes amb el barem provisional 26 d’abril
Reclamacions Del 29 d’abril al 3 de maig
Resolució de reclamacions 8 de maig
LListes amb el barem definitiu un cop resoltes les reclamacions 14 de maig
Sorteig del número de desempat 9 de maig
Publicació de llistes ordenades definitives 14 de maig
Publicació de les llistes d’admesos 12 de juny
Matriculació  (infantil, primària i 1er d’ESO) 20 al 26 de juny