PORTES OBERTES DIVENDRES 11 DE MARÇ

Les jornades de portes obertes són una oportunitat única perquè les persones interessades pugueu conèixer les instal·lacions del nostre centre i resoldre qualsevol tipus de dubte sobre el procés de preinscripció del proper curs 16-17.

Us esperem el divendres, dia 11 de març, de les 15:15 h a les 16:30 h.

Benvinguts al curs 14-15!

Com cada any tots els racons buits de la nostra escola s’han tornat a omplir de vida. Els nostres alumnes han tornat a l’escola amb moltes ganes de retrobar-se amb els seus amics i amigues, d’estrenar els llibres i el material nou, i sobretot d’aprendre… Per a nosaltres, els mestres, és un plaer compartir un any més el curs escolar amb tots/es vosaltres.

Durant els propers mesos anirem actualitzant amb articles i fotografies el lloc web del centre i els diferents blocs de cada cicle. Us recomanem que hi feu un cop d’ull de tant en tant!

Us desitgemen nom de tot el claustre de professors/es un bon curs 2014-2015.

Jocs Florals 2014

El dia 23 l’alumnat de Primària va anar a la sala polivalent de Can Jofresa per assistir a la lectura dels poemes guanyadors dels Jocs Floralas d’aquest any. Des d’aquí volem felicitat a tothom per participar i donar l’enhorabona als guanyadors i guanyadores.

Benvinguts a l’Escola!! Curs 2013-14

Benvolgudes famílies,

Avui hem tornat a viure els nervis del primer dia a les portes d’entrada, hem tornat a sentir els plors dels alumnes més petits que assisteixen a l’escola per primer cop, les converses amb els amics sobre les vacances i l’olor dels llibres nous. L’escola torna a tenir vida i tota la comunitat escolar de l’escola Pau Vila està molt contenta de tornar-se a retrobar.

Aquí us deixem l’enllaç al dossier d’inici de curs, on hi podreu trobar tota la informació sobre el funcionament del centre.

Dossier INICI DE CURS 13-14