Xerrada a l’escola: Conductes d’odi i discriminació

El proper dimarts, dia 27 de gener, de 17:00 a 18:00 h de la tarda els Mossos d’Esquadra vindran a l’escola a fer una xerrada anomenada “Conductes d’odi i discriminació” per a totes les famílies que hi estigueu interessades.

Les conductes d’odi i discriminació consisteixen a donar un tracte d’inferioritat o excloure una persona o un col·lectiu per motius racials, religiosos, polítics, econòmics, etc.

La discriminació té a veure amb una valoració negativa de les diferències entre grups socials. Els infants perceben aquestes valoracions negatives des de ben petits a través de comentaris, acudits, notícies dels diaris o la televisió…Per aquest motiu cal que els pares/mares els ajudeu a acceptar les diferències i fomenteu el respecte cap a totes les persones des de ben petits. Heu de tenir present que vosaltres també eduqueu els fills/es amb el vostre exemple. La relació que vosaltres teniu amb les persones influeix en les relacions que establiran amb els seus companys.

A l’escola creiem que és un tema prou important per a que tothom faci un forat a la seva agenda i demanem a totes les famílies que hi assistiu.

Us hi esperem!

Ja tenim escala nova!

Aquest any 2015 hem començat el trimestre amb un canvi important a la zona exterior de la nostra escola. La vella escala que donava accés al pati ha estat enderrocada i substituïda per una de nova, més segura i amb una barana al mig que facilita els desplaçaments dels nostres alumnes.

DSCF2649

XERRADA A L’ESCOLA: “PARLEM-NE. RESOLEM ELS NOSTRES CONFLICTES”

Aquest dijous, dia 22 de gener, a les 15:00 h a la biblioteca del centre, la Luci Morera, especialista en gestió de conflictes i cultura de la mediació, oferirà la xerrada “Parlem-ne.Resolem els nostres conflictes” per a totes les famílies que hi estigueu interessades.

Qui no ha tingut mai un conflicte en el seu àmbit laboral, personal o a l’escola? Sabem com gestionar-ho? Ens hi sabem enfrontar? Fins a quin punt és culpa meva o dels altres?

Aquesta xerrada pretendrà canviar la visió que tenim del conflicte, presentarà una altra manera de buscar solucions on totes les parts hi poden guanyar i possibilitarà la responsabilització de les persones implicades en el conflicte.

Us convidem a assistir-hi ja que creiem que serà realment interessant.