Xerrada informativa sobre el pas dels alumnes a l’IES

El proper dimecres dia 25 a les 15:15 h els directors dels dos instituts adscrits a la nostra escola, IES Can Jofresa i IES Santa Eulàlia, vindran al nostre centre a oferir als pares i mares una xerrada sobre com serà el pas dels alumnes de sisè a l’institut. Us recomanem que vingueu ja que podreu preguntar tots els dubtes que us puguin sorgir sobre el procés de preinscripció i matriculació.

Jornada de portes obertes

El divendres dia 6 de març a les 15:15 h l’escola obrirà les portes a totes les famílies interessades en matricular els seus fills/es el proper curs. Us oferirem una visita guiada per les diferents instal·lacions, us explicarem com treballem a l’escola Pau Vila i respondrem tots aquells dubtes que us puguin sorgir sobre la preinscripció i la matrícula.

 

A les 3:30 h. de la tarda vam celebrar el Judici i el comiat del Carnestoltes, a càrrec dels alumnes de 6è, seguidament el Jurat lliurà els premis del Concurs de Comparses.

Carnestoltes 2015. Rua

Divendres 13 de febrer vam fer la Rua d’en Carnestoltes i mestres/as, nens/es, pares i mares, ex-alumnes/as i tot qui va volgué, vam celebrar i anunciar tothom que començava el Carnaval.

Ens ho vam passar d’allò més bé.

Preparats, llestos…Ja!

El Carnestoltes ja ha arribat a la nostra escola, ben disfressat i amb ganes de molta gresca! Tal i com consta al programa de la festa que us hem fet arribar, esperem a tots els nens i nenes i als seus familiars ben disfressats per a participar en la nostra tradicional rua aquest divendres a la tarda.

La rua anirà acompanyada per una batucada a càrrec dels Diables de Terrassa i l’AMPA oferirà un berenar per als alumnes al pati de l’escola.