BEQUES MENJADOR 2015-2016

Benvolgudes famílies;

Us comuniquem  que la setmana vinent s’obre el termini per a presentar les sol.licituds de les beques de menjador escolar per al curs 2015-2016.

1-   Període de sol·licituds

Dies de recollida : del 4  al 15 de maig  de 2015.

2-   Lloc d’entrega de sol·licituds

Serveis Socials del C.C. Alcalde Morera, Plaça de Can Palet 1. (Per a les famílies que viuen als barris de Segle XX, Can Palet, Can Palet II, Can Jofresa, Xúquer i Guadalhorce).

Si viviu en un altre barri consulteu a secretaria el lloc on us heu de dirigir per tal d’entregar la vostra sol.licitud.

3-   Horari d’atenció i recepció de sol·licituds

De dilluns a dijous de 15.30 a 18.30h i divendres de 9 a 13,30 h.

4-   Documentació que s’ha de presentar

-      Sol·licitud emplenada.

-      Autorització consulta de dades de tots els membres major d’edat que convisquin al domicili (Us la facilitarem a secretaria).

-      No cal adjuntar padró.

Cal que el tutor/a o representant legal sigui qui entrega la sol·licitud.

PODEU PASSAR A RECOLLIR LES SOL·LICITUDS A SECRETARIA A PARTIR DEL DIMARTS 5 DE MAIG.

+ EDUCACIÓ = – VIOLÈNCIA

Avui els alumnes de l’escola Pau Vila i Dinarés volem donar suport, fent un minut de silenci, a la comunitat educativa de l’Institut Joan Fuster de la Sagrega a Barcelona. Els fets ocorreguts ahir, dia 20 d’abril, en els que un professor va perdre la vida, dos professors més i dos alumnes van resultar ferits a mans d’un company de classe de 13 anys,van més enllà d’altres actes de violència ocorreguts anteriorment en un centre educatiu del nostre país i és per això que volem manifestar el nostre rebuig a aquest, i a qualsevol acte de violència.DSCF2925

Avaria telefònica

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que a causa d’un problema del servei de telefonia l’escola no pot rebre trucades entrants. Si alguna família ens ha de comunicar alguna cosa molt urgent, si us plau, que passi pel centre.

 

La Direcció