BON INICI DE CURS

Benvolgudes famílies de l’escola,

Tornem a començar un nou curs escolar, i us volem informar d’alguns aspectes sobre el funcionament del centre que de ben segur seran del vostre interès.

A partir d’aquest curs el nostre centre comptarà amb un sistema integrat de megafonia que substituirà l’antic timbre i que ens permetrà fer les entrades i sortides de l’escola acompanyats per diferents tipus de música.

També us volem informar que a través del Departament d’Ensenyament ens han construït un mur de separació entre el nostre pati i l’IES Can Jofresa i ens han reparat un tram de mur que es trobava malmès.

Al llarg del curs, a través dels vostres fills/es anireu rebent fulls amb informacions diverses (sortides, activitats, comunicats de reunions, entrevistes…) Cal que us les llegiu detingudament i consulteu tot allò que no us quedi clar als tutors/es.

Els professors i professores us comentaran el programa de treball escolar en una reunió d’inici de curs. És molt important la vostra assistència.

Us recordem també que, tant la direcció com el professorat de l’escola, restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu. Us demanem però, que procureu respectar els horaris establerts d’atenció a pares i mares.

Esperem que tinguem tots plegats un bon curs 2015-1016.

                                                                          El claustre de professors

nens