NOTA INFORMATIVA

Atenció famílies,

Com bé sabeu, s’han convocat eleccions al Parlament de Catalunya per al proper dia 21 de desembre de 2017. Excepcionalment, en aquesta ocasió, la convocatòria coincideix amb un dia lectiu.

L’article 13.6 del Real Decreto 605/1999, de 16 d’abril, de regulación complementaria de los processos electorales, disposa que en el supòsit de que el dia de celebració de les eleccions sigui un dia lectiu, es considerarà inhàbil a tots els efectes escolars en el territori corresponent.

Per tant, el dia 21 de desembre de 2017 té la consideració de no lectiu a tots els efectes, tant per l’alumnat com per mestres, professorat i personal PAS i NO HI HAURÀ ESCOLA.

El dia 22 de desembre de 2017 manté la consideració de dia lectiu, com tenia fins ara. Però recordeu aquest dia té l’horari de jornada intensiva, és a dir de 09:00 a 13:00 hores, excepte per als alumnes que es queden al menjador que plegaran a les 15:30 h.